nav
contact

Severe Weather Alert Update: 2:00 pm, Dec. 11, 2018

All Wake Forest Baptist Health clinics and Urgent Care locations in Winston-Salem will open at normal time on Wednesday, Dec., 12.
Locations in Asheboro, Lexington, Wilkes, Hickory, High Point, Greensboro, Mt. Airy and Elkin will open at 10 am on Tuesday, Dec. 12, except for the following location which will open at 8 am: 
Hematology Oncology - Elkin

If you have questions, please contact your clinic directly. Find your clinic online.

    HealthSearch Answer Sheet

    HealthSearch Answer Sheet

    What's in this Article?

    HealthSearch Answer Sheet

    1. Question: What is it called when your body doesn't have enough water?

    Answer: Dehydration

    Where to find it:Why Drinking Water Is the Way to Go

    2. Question: What are some ways to cure homesickness?

    Answer: Bring a little bit of home with you; keep busy; stay in touch; talk to someone where you are

    Where to find it:Homesickness

    3. Question: How many colored sections are there in the USDA's MyPlate?

    Answer: Five - orange (grains); green (vegetables); red (fruits); blue (milk and dairy products); purple (protein)

    Where to find it:Food Guide Pyramid Becomes a Plate

    4. Question: Where is the thyroid located?

    Answer: In the front of your neck

    Where to find it:Thyroid Disorders

    5. Question: How many chambers does the heart have?

    Answer: Four - the left atrium, the right atrium, the left ventricle, and the right ventricle

    Where to find it:All About the Heart

    6. Question: What four things should you do if you come across a gun?

    Answer: Stop, don't touch, leave the area, and tell an adult

    Where to find it:Gun Safety

    7. Question: What's it called when brothers and sisters compete?

    Answer: Sibling rivalry

    Where to find it:Getting Along With Brothers and Sisters

    8. Question: What's the best way to prevent pinworm?

    Answer: By washing your hands

    Where to find it:Pinworm

    9. Question: How many bones does an adult have?

    Answer: 206

    Where to find it:The Big Story on Bones

    10. Question: Bedwetting is called something else by doctors. What's it called?

    Answer: Enuresis

    Where to find it:Bedwetting

    11. Question: These little pieces of string patch skin together. What are they?

    Answer: Stitches

    Where to find it:How Stitches Help Kids Heal

    12. Question: It's common for kids to get up to this number of colds per year.

    Answer: Eight

    Where to find it:Chilling Out With Colds

    13. Question: During which hours should you avoid the sun so you don't get burned?

    Answer:Between 10 in the morning and 4 in the afternoon

    Where to find it:How to Be Safe When You're in the Sun

    14. Question: What part of your brain processes memory?

    Answer: The hippocampus

    Where to find it:Memory Matters

    15. Question: In general, how much sleep do kids between ages 5 and 12 get every night?

    Answer: 10 to 11 hours

    Where to find it:What Sleep Is and Why All Kids Need It

    Your Score:

    10 to 15 correct

    You rock! Do your friends call you "doctor"? You have what it takes to work in the health field.

    5 to 9 correct

    Pretty good! A little more reading and you'll soon have all the answers.

    1 to 4 correct

    You're on your way! Try again after taking another spin around the site!

    0 correct

    Uh-oh! Better brush up on your health basics.